Diesel – обикновен часовник с необикновени възможности

часовници Diesel

През 1978 г. в малко провинциално градче Ренцо Росо полага основите на огромна империя в модната индустрия. 41 години по-късно брандът е разпознаваем сред милиони потребители по цял свят, като основният таргет си остават младежите. Огромен асортимент от модни аксесоари и облекла, превръщат компанията в конкурентоспособна на вече познатите имена в бранша.

По-късно се заражда идеята за производство на маркови часовници, които да са на достъпна цена, но да предлагат високо качество и стилен дизайн. Без съмнение това начинание се увенчава с необходимия успех и през 2019 г. смело може да заявим, че Diesel е сред най-популярните имена както при мъжете, така и при жените. Ежегодно биват издавани все по-нови и нови колекции, чиято цел е да вървят в крак с модата и да използват в по-големи мащаби технологичното развитие.

Diesel следва онзи италиански перфекционизъм, който се уповава на бляскава визия и детайлно оформени орнаменти. Мъжките часовници преобладават сред идеите на марката, като се залага на традиционен “винтидж” стил, подражаващ на urban модата. Точно това е целта на производителя, да съчетае изящество с достъпност и ежедневна употреба. Изобилстват часовниците с висока водоустойчивост, които позволяват спортуване и извършване на друга активна дейност. Поглед към ценовите диапазони на бранда ясно ще покаже, че флагманите са съобразени с възможностите на по-голяма маса потребители, но пък не отстъпват по нищо на водещите маркови продукти.

часовници Diesel

С какво се отличават часовниците марка Diesel?

За по-любознателните от вас ще акцентираме на функционалностите, с които идват новите предложения на Diesel. Залага се на кварцов механизъм, чиято батерия е с дълга продължителност на живот. За да се предпази от механичен стрес и други ежедневни травми, дисплеят е покрит с минерално стъкло, устойчиво на повърхностни охлузвания. В същината на часовниците се крият отделни индикатори за секундите, хронометър с милисекундна точност, 60-секунден хронограф и т.н. За наше щастие голяма част от часовниците са със здрав корпус, произведен от благородна стомана. Елементите биват полирани и подсилени с допълнително покритие, за да се избегнат нежеланите надрасквания. И всичко това идва с ценово предложение в рамките на 400 – 500 лв.

ревю на часовници diesel

Мъжките часовници на Diesel са в традиционен “винтидж” стил, подражаващ на urban модата.

Освен в производството на маркови часовници, Diesel търпи осезаемо развитие и сред други мъжки аксесоари, включително гривни, пръстени и колиета. Всички те съхраняват основната идея, уповаваща се на стилна външна визия и дълга експлоатация. Продуктите на марката са с доказано качество и перфектно изпипани детайли.

Всяка година се появяват колекции, които отговарят на изискванията на съответния сезон. За лятото ще откриете предложения с ярка и цветна външност, докато зимните продукти са с по-арогантен и груб дизайн.

Има за всекиго по нещо, затова разгледайте списъка с маркови часовници Diesel в Timebox.bg и намерете най-доброто решение за вас!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *