Ревю на водоустойчив часовник SkmeiSport

Обещахме Ви, че в нашият сайт ще има ревюта и то такива на по-достъпни часовници, а не само на скъпи и свръх луксозни, нали така? Ние обичаме да си спазваме обещанията, затова днес ще сподеелим нашите първи впечатленият от часовника на марка Skmei модел SkmeiSport. Имах възможността да нося двата цветови модела за няколко дни така че имам преки наблюдения върху работата на часовника. Видно от снимките това е мъжки часовник, който може да намерите с бял циферблат, оранжеви цифри и индекси, както и оранжев кант по черната каишка. Или пък черен циферблат с бели цифри и индекси, плюс оцветяване отчасти в тъмносиньо и червено. И двата модела на марката са със стоманеени корпуси, които се отличават със своята здравина.

ревю на часовник Skmei

Каишките им са силиконови и са доста приятни на допир. Стандартно закопчаване, което прави часовниците подходящи за всяка ръка. Моделът прилепва плътно по ръката и за разлика от други подобни с кожени каишки наистина се усеща добре и стои добре. Въпреки ниската си цена часовникът е водоустойчив. Като е възможно да се къпете с него, да плувате и да го мокрите като цяло без проблем. Единствено не се препоръчва да се гмуркате на големи дълбочини. Механизмът е кварцов, произведен в Япония. Нищо кой знае колко сложно. Моделът показва час, минути, секунди и дата разбира се.

ревю на часовник Skmei

И двете разновидности на часовника разкриват един чудесен дизайн. Самата визия на този часовник позволява той да се носи като стилен аксесоар и същевременно да се ползва, когато спортувате. доста е универсален и няма да имате проблеми що се отнася до това къде да го носите. Видно от снимките моделите пасват чудесно в комбинация с риза, но също така могат да се носят и с тениска, когато бягате, ходите на фитнес или пък плувате.

ревю на часовник Skmei

Самата марка производител последните години претърпява бурен растеж и пуска на пазара все повече и интересни модели. Марката Skmei първоначално започва своята дейност единствено с производството на спортни водоустойчиви часовници на ниски цени. По-късно обаче започва да се развива и произвежда доста по-елегантни и луксозни модели. Въпреки новият лукс дизайн на повечето и часовници обаче, от Skmei продължават да гарантират водоустойчивост на почти всички модели. Обектът на днешното ревю е може би една междинна версия- между спортен и елегантен часовник. Доста сполучлива между другото комбинация.

ревю на часовник Skmei

Къде можем да намерим този часовник в България? Най-добре е да потърсите този водоустойчив часовник в онлайн магазините в страната. Намира се на цени от 40-55 лв. В сайта IskamChasovnik.com го има и на по-ниска цена. Може да го закуупите директно от линка тук.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *