Предимствата на дамския часовник със силиконова каишка

бамбукови чассовници със силиконови каишки

Силиконовата каишка на дамския часовник често бива гледана само като една от многото налични опции, която дамите избират предимно заради съображения, свързани със субективния им вкус и собствения им стил. Истината обаче е, че часовникът със силиконова каишка притежава редица важни преимущества, които го правят подходящ за жени със специфични професии и с определен начин на живот.

Ще изтъкнем някои от най-важните предимства на този вид дамски часовници и ви обещаваме, че в края на текста вие ще можете да погледнете на тях с изцяло нов поглед. Нека поговорим за…

  • Удобството. Висококачественият силикон приляга върху ръката като втора кожа. Той гарантира максимална свобода на движението, ненадминат комфорт и липса на усещане за чуждо тяло. Ако искате да имате часовник, който да носите ежедневно, без дори да се сещате, че е на ръката ви – то това е перфектната опция за вас. В тази връзка часовникът със силиконова каишка е предпочитан аксесоар сред жени, упражняващи медицинска професия, сред фризьори, козметици и маникюристи, както и сред младите майки. Той подсигурява не само техния личен комфорт, а и минималния риск за нараняване при контакт с околните.
евтин дамски часовник със силиконова каишка

Дамски спортен часовник Sigtuna от сайта IskamChasovnik.com, код на продукта: DamSanda.

  • Безопасността. Може би не сте се замисляли какво би причинила металната или кожената каишка на ръката ви в случай на непредвиден инцидент. Ако сте жена, която спортува активно, която обича да прекарва време в планината или в градината, или пък упражнявате специфична професия, свързана с работа с ръцете, то вие вероятно предпочитате да извършвате тези дейности без часовник. Ако часовникът със силиконова каишка се закачи в предмет, човек, клон на дърво или каквото друго си представите – каишката вероятно просто ще се разтегне или скъса, в зависимост от случая, а ръката ви ще бъде в безопасност. В същата ситуация друг вид часовник би могъл да нанесе щета на ръката ви – понякога дори непоправима.
спортен дамски часовник със силиконова каишка

Универсален спортен дигитален часовник Kimitsu от сайта IskamChasovnik.com, код на продукта – SKmei9, наличен в два цвята!

  • Предимствата за здравето. Добрите часовници със силиконови каишки са изработени от висококачествен силикон, който е хипоалергичен и е особено щадящ дори към най-чувствителните типове кожа. Той не предизвиква обриви и кожни раздразнения, не причинява чувство на запарване и се понася много добре от дами, които имат предразположение към кожни проблеми. Силиконовата каишка е непретенциозна и лесна за почистване, като при правилна поддръжка задържа минимално количество външни замърсявания и микроорганизми, в сравнение например с кожените каишки.

 

бамбукови чассовници със силиконови каишки

Дървен часовник със силиконова каишка – Montesilvano – 3 цвята от сайта IskamChasovnik.com, код на продукта – WoodWatch8.

Не бива да пренебрегваме и факта, че часовниците със силиконови каишки са също така стилни, цветни, разчупени, нестандартни и сравнително доста бюджетни. В комбинация с горепосочените им качества, това ги прави страхотен избор за много жени, които искат да съвместят стил и естетика с удобство и безопасност.

П.П. Всички снимки в статията са взети от сайта IskamChasovnik.com, моделите са реални и могат да бъдат закупени там – вижте всички дамски часовници на този линк ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *