Но защо евтини часовници?

луксозен механичен часовник на ниска цена

Влизате в нашият сайт и Ви харесва, защото има приятен дизайн и интересни статии. Разглеждате част от публикациите, някои са добри, а други не Ви допадат чак толкова много. След 3 до 4 минути прекарани в нашият сайт вече се чудите, защо някой би създал подобно онлайн издание или пък блог да го наречем на такава скучна тема. Защо не луксозни и скъпи часовници, а евтини? В тази наша публикация ще изложим част от предпоставките въз основа , на които ние създадохме този сайт. Същите тези предпоставки са в основа и на позицията ни, защо ние предпочитаме да носим т.нар. „евтини часовници“.

Първо да уточним понятието и смисълът, който влагаме в него. Когато говорим за евтини часовници нямаме предвид най-евтините модели или пък някакви боклуци. Говорим за часовници в ценови диапазон от 14 до 114 лв. да кажем. В тази ценова марка могат да бъдат открити доста качествени модели за мъже и жени. Ето и някои плюсове на часовниците, които попадат в тази ценова гама:

1. Разнообразие. Не знам що за хора сте Вие, но ние наистина обичаме разнообразието. Това означава че понякога с различни дрехи носим различни аксесоари. Евтините часовници ни позволяват това, а именно да си закупим 2 или 3 модела. Аз лично нося 3 часовника- 1 механичен с лъскав и готин дизайн, който мога да използвам най-често вечер на по-официални събития или прост когато ходя на дискотека, бар и т.н. Часовникът е с кожена каишка и стои чудесно в комбинация с риза.

луксозен механичен часовник на ниска цена

комбинацията между изискан часовник и риза е доста добра

Попринцип не нося ризи, но вечер ей така като излизам на някое заведение си е съвсем в реда на нащета да комбинирам новият ми часовник с една изискана риза. Вторият ми модел е по-спортен, него ползвам само за спорт, гумираният му корпус ми позволява да не бера грижи че може лесно да се счупи. Освен това е водоустойчив и понякога плувам с него. Тези две негови характеристика са голямо предимство, а третото му приемущество е цената. Тя е отново ниска. Може да намерите този, който аз нося и виждате на снимката долу на най-добрата цена в този магазин.

водоустойчив евтин часовник

Водоустойчив часовник с много функции на ниска цена!

Третият ми часовник е по-ежедневен, което значи че мога да си позволя да го нося всеки ден. Човек сам трябва да определи какъв да бъде неговият ежедневен часовник в зависимост от това каакво работи и облича. За някои ежедневният часовник е по-спортен, а за други по-изискан. Аз нося кварцов модел с прилична визия и функционираща дата, определено е по-официален от спортният ми модел, но пък механичният е с доста по-уникален дизайн. А и все пак като се запозная с някое готино момиче в работата не е никак зле след като излезем с нея да имам някои по-хубави аксесоари от тези, които нося на работа, а часовникът определено спада към тях, нали така?

2. Цената. Е няма как да не си го кажем, все пак говорим за евтини часовници. Всички знаем какво е положението в България, парите никога не стигат, а заплатите са ниски и няма как иначе да е, хората едвам си плащат сметките. Кой може да си позволи да отдели суми за часовници над 500-1000лв.? Наистина малко българи. Повечето хора искат да зарадват себе си или любим човек с един наистина хубав подарък, но не могат да си позволят да дадат месечната си заплата за такъв нали? Истината е, че по-евтините часовници определено са практични и изгодни. Помните за моите три модела часовника нали- механичен, спортен и кварцов? Знаете ли колко ми струваха те? Общо:100лв. Мисля че цената е добра, може да напазарувате такива евтини часовници от IskamChasovnik.com . Ако искаме 2-3 или повече модела часовници, за да ги съчетаваме с дрехите и повода и ако те са твърде скъпи, дали ще можем да си го позволим? По-скоро не. ще трябва да се задоволим с един скъп часовник, който ще е носим постоянно, а понякога може да се стигне и до комични ситуации като наример да сме на изискано събитие с костюми и спортен часовник. И какво като той струва 1000лв.? Пак няма да стои добре в обстановката.

3. Качество и гаранция. Вече все повече от тези т.нар. евтини часовници стават доста качествени. Това важи в пълна степен и за кварцовите модели. По-дълъг живот на батерията, добра изработка и гаранция. Едни от най-скъпите часовници в света са с гаранция 6 месеца до 1 година. Възможно е да откриете часовник със същата гаранция за 60 лв. Какво ви говори това? Дори в определен момент да изпуснем часовника си и да го счупим или да се появи проблем в механизма, а гаранцията да е изтекла, как ще се чувстваме?

счупен скъп часовник, счупен ролекс,

Счупен часовник „Ролекс“ с цена около 7000 лева.

Ако сме дали 50 лв. и ако сме дали 550 лв.? Дали е същото. И въобще можем ли да опазим часовник на стойност 1000 и повече лева? По нашите улици с всякакви бандити?

В крайна сметка всеки си решава сам какъв часовник да носи по-евтин или по-скъп. Ние не казваме, че носенето на скъп часовник е лошо нещо, просто мислим, че е по-практично да носим по-евтини часовници. Това разбира се е само наше мнение. Може да изразите вашето мнение в коментарите към публикацията.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *