Мъжки часовник според зодията

елегантен часовник за мъже, според зодията им

Мъжете са сред най-големите ценители на тези практични аксесоари. Не че имат огромен избор от аксесоари, все пак мъжете носят основно ръчни часовници и гривни. Тук-там мъжки колиета и други подобни бижута.

Даже да не е много суетен, то държи ли на себе си един мъж задължително има поне един-два часовника, които носи постоянно. Най-често един за ежедневието и един за по-специални поводи с по-изискана визия. Разбира се тези, които спортуват често имат часовник и за спорт. По-издръжлив и най-често гумиран.

Ако сте решили да подарите мъжки часовник и се чудите с какво да съобразите избора, нека той да е спрямо зодията на човека за да донесе и положителна енергия на своя притежател. Все пак основната цел на всеки подарък е да направи получателят му щастлив.

мъжки часовник според хороскопа

Овен – за тази зодия са подходящи по-спортни модели с интересни функции, хубаво е да има червен цвят на него за да хармонизира с темперамента на собственика си. Впечатление би направил спортен, водоустойчив часовник със соларен панел.

Телец – изберете естетически добре издържан часовник за него, той би харесал механичен часовник със златисти елементи в него. Луксозният дизайн би направил голямо впечатление без значение каква е цената.

Близнаци – помислете на каква визия залага мъжът от тази зодия и изберете модел спрямо нея и ежедневието му. Ако ви е трудно да определите е по-добре да му вземете спортно-елегантен часовник, а самия факт, че е нещо за ръката стимулира мисловните процеси при зодията.

Рак – за него жестът е много важен, изберете му часовник със зелено или синьо за да кореспондира с водата и зодията му. Какъвто и да е часовникът за рака би носил голяма сантиментална стойност като подарък.

Лъв – изберете му бляскав и впечатляващ мъжки часовник от който да струи лукс. Златисто и жълто са почти задължителни като цветове, ако искате този подарък да носи и късмет на притежателя си.

Дева – точността му е много важна, той би харесал изчистен часовник с участието на черен цвят в дизайна. Би му допаднало също да е механичен без нужда от навиване.

елегантен часовник за мъже, според зодията им

Нека не забравяме, че часовниците не са просто вещ или аксесоар като останалите. Те са неизменна част от ежедневието ни и присъстват по-осезателно отколкото повечето бижута, това се забелязва предимно при мъжете. Подари часовник на любим човек според зодията и го направи наистина щастлив. Изборът при мъжете е лесен, виж при жените може би има някои затруднения и колебания. Но мъжете основно носят няколко типа часовника.

Забелязвате, че ги няма всички зодии нали? Просто имаме неотложна работа в момента, но по-късно ще добавим продължение на тази статия и ще поставим линка тук с подробно описание на моделите за останалите зодии. Следва продължение по темата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *