Мъжки часовник според зодията (част 2)

мъжки часовник според зодията

Време е и за продължението, може би малко късно, но нали знаете поговорката. Продължаваме с представянето на различни мъжки модели часовници според зодията. Все пак това са ориентировъчни писания и няма как да отговарят винаги на сто процента. Статията обаче помага доста, ако например сте решили да зарадвате мъж с подарък часовник, но се чудите точно какъв модел да е. Просто проверете зодията му и четете тук долу. Статията се явява продължение на първата част тук.

Този път се налага дамите да изчакат своя ред, защото на фокус са мъжките часовници и техния подбор спрямо зодията на кавалера.

Често при мъжете по някаква причина носенето на бижу/та не е толкова характерно, но господата определено държат на своите часовници.

Везни – те са изявени естети и часовникът както всичко друго по тях трябва да радва окото. Изберете му нещо модерно и красиво, часовник тип скелетон ще се хареса на представителите на зодията, но и с лед часовник няма да сгрешите.

Скорпион – спрете се на по-масивен модел часовник за него, черното и червеното са важни цветове за да отговорите на характерната властност при тази зодия.

мъжки часовник според зодията

Стрелец – може да се спрете на различен от неутралните цветове часовник, добър избор би бил син или светъл часовник със скъп вид. Интересен за стрелеца ще е часовник с фазите на луната или друга по-необичайна функция.

Козирог – изберете му мъжки часовник с максимално универсален вид, той трябва да е практичен и да се съчетава лесно с всяка визия на своя собственик. Класически модел би бил хубав избор за мъж от тази зодия.

Водолей – представителят на тази зодия е екстравагантен по душа, той се стреми да изпъква и часовникът му трябва да показва този него стремеж. Харесайте най-нестандартния на вид мъжки часовник за водолея и няма да сбъркате в избора си.

Риби – те са оригинални и с наклонности към изкуството натури. Часовник е възможно и изобщо да не притежават, но биха харесали джобен или такъв със сини елементи по него за да ги хармонизира в ежедневието.

Не е задължително, когато правите подарък той да е много скъп.

Един евтин часовник би могъл да бъде достатъчно представителен, изискан на вид и най-важното да изненада приятно. Полезността на този аксесоар остава също безспорна.

По-съществени са самите жестове, отколкото тяхната финансова стойност.

Всички от изброените модели часовници, може да откриете в IskamChasovnik.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *