Манията – красиви дамски чанти

Желанието да са горди притежателки на все нови и нови модели красиви дамски чанти  се е превърнало в мания за много жени. Представителките на нежния пол често си купуват даден модел водени от факта, че го нямат в колекцията си и не мислят с какво и как ще го съчетаят. Често се случва покупката просто да бъде прибрана в гардероба и да чака подходящия момент, за да влезе в употреба. Оказва се, че тази покупка е била част от необходимата за жените шопинг терапия. Всъщност това не е лоша идея от психологическа гледна точка, имайки предвид ежедневните стресови ситуации от реалния живот.

Другата крайност са дамите, които дълги мислят, оглеждат и сравняват цветове, материал и обръщат внимание на най-дребните детайли. Те правят добре обмислени покупки и често избират много красиви дамски чанти. Освен че ще бъдат носени с удоволствие,  тези покупки са и силно практични.

Манията на жените да имат все повече модели е предизвикателство за дизайнерите и те се надпреварват да предлагат атрактивни и ефектни нови предложения.

krasiva-damska-chanta

Малки или големи трябва да бъдат моделите красиви дамски чанти? Много често са възниквали спорове по тази тема. Според психолозите щастливите жени трябва да носят малки чанти. Това твърдение не е съвсем вярно, защото размерът не е определящ за щастието. Ако дамата е реално щастлива, тя има право на избор и възможност да изрази предпочитанията си пред всички около нея.

Много пъти дамите намират красотата в големите модели и това не е,защото се занимават с много неща и много работят, а просто е израз на техния личен стил.Те се чувстват сигурни в себе си, достатъчно силни  и са готови да посрещнат всякакви предизвикателства. Затова и дизайнерските предложения са толкова много именно за такива внушителни модели.

Малките варианти са дамите, които обичат да им е леко и не искат да се товарят с излишни неща. Достатъчно им е да носят само телефон, лични документи и няколко банкови карти. Не им е нужно нищо друго, защото те просто ще си го купят в момента, в който им потрябва.

Става ясно, че моделите красиви дамски чанти могат да бъдат и малки и големи.Какво ще предпочете дамата, зависи единствено от нейното вътрешно усещане за красота и изящество.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *