Кои са популярните часовници в България?

евтин мъжки часовник q&q

Наистина, като се замислите, вървите по улицата или в мола и гледате някакъв магазин за часовници или спирате се в някой онлайн сайт и гледате часовници за продажба, какво най-често виждате?

Casio. Те утвърдително заемат първо място. Толкова популярни със своята линия G-shock, не че имаме нещо против нея, напротив. Изключително издръжливи часовници, без грешки, изглеждат добре, за цената, не са толкова скъпи, като погледнете от страна на това, че много звезди по света ги носят. Качествени са, добри материали, добра изработка. Изобщо нямат какво да се каже против тях. Освен G-shock имат и други свой видове модели, който са на по-ниски цени, а от страна на качеството, не са много компромисни. Все пак в повечето случай, когато си купуваш евтин часовник, той е за по-кратко време от цял живот. Единствен недостатък е, че може би не саа супер евтини. В смисъл такъв че за далеч по-ниска цена можее да намериш подобни чаасовници що се отнася до качество. Пример е японската марка SKMEI. На цени в България от 30 до 50 лв. часовниците Skmei предлагат същите функции и качество като тези от Casio на цени 200+ лева.

евтин водоустойчив часовник

Seiko. Също доста популярна марка, но с тази разлика, че е по-стара в България от касио. Могат да се намерят доста стари модели и ако има любители на старите часовници, това ще е голям плюс за тях. Гамата на Seiko също е по-голяма, като включва часовници за почти всеки човек — за състезания с автомобили или надбягвания срещу хора, за гмуркане, за професионалисти с измерватели на височина, дължина, температура и прочие. Компанията също е позната в много голяма част на света, така че между Seiko и Casio може да се спори само от любителите, защото при тях разликите са малки и двете компании заслужават внимание.

часовник seiko

Q&Q. Това вече е толкова често срещан, че може да се каже, че бие двете марки преди него по разпространение. Какво го прави толкова разпространен и популярен обаче? Цената разбира се. Часовниците им започват от 20лв и то прилични часовници, за 30-50 лева, можете да намерите изключително читави часовници, за гмуркане, с повече от 3 функции (час, календар и аларма). Точно това печели най-много потребители на марката–цената за сметка на качеството. Точно тази компания, не трябва да се бърка с това, че щом продава евтини часовници, те не си заслужават. Точно обратното. От личен опит мога да споделя, че купих часовник за 35лв и батерията му работи след 5 години и все още показва точен час.

евтин мъжки часовник q&q

Това са трите най-популярни марки, който са се доказали по-различни фактори през годините в своите категории. Вече кой часовник да купите, остава изцяло ваш избор.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *