Идеи за забавни подаръци за мъж

идеи за забавни подаръци за мъже

Случвало ли ти се е да търсиш подарък за съпруг, брат си или пък баща ти и да нямаш грам идея какво да им подариш този път?

Ако да, добре дошла в клуба ни. На нас ни се е случвало повече от веднъж, даже няколко пъти ги питахме директно какво искат, но пак не получихме адекватен отговор.

И да, трудно е да зарадваш любим приятел или член на семейството от мъжки пол с подходящ подарък. Мъжете са доста практични същества, но понякога не е никак лоша идея да им изберем нещо забавно и нестандартно като подарък.

Часовник

Е хайде, кажи че не се сети поне от името на сайта ни. Часовникът е изключително добра идея за забавен мъжки подарък, който в същото време е и много практичен. Това е основния мъжки аксесоар и не познаваме мъж, който да няма нужда от такъв. Дори да не носи часовник всеки ден в своето ежедневие, то все ще му се наложи да се „изтупа“ за някой по-специален повод и тогава твоя дар ще му влезе в употреба. На пазара има евтини и по-скъпи маркови часовници, така че изборът е в твоите ръце.

Музика винаги и по всяко време

Повечето мъже са фенове на технологиите и силната музика, е какво по-добро решение, което да съчетава тези две страсти от една преносима блутуут колонка?

Това със сигурност би бил чудесен избор за подарък.

Екстремно преживяване

Време е да го пратиш на нещо опасно и лудо, пък ако се върне, върне. Шегата на страна, но мъжете обичат да си вдигат адреналина. Изборът е голям – дали ще го пратиш да скача или лети с нещо, или пък просто да похапне нещо наистина люто, а защо не рафтинг?

Полезна и забавна джаджа

Тук влизат всякакви готини нещица като колан или каска за бира, дълга вилица, за да не става от дивана или пък швейцарско ножче, което ще му върши работа навсякъде – най-вече като си отваря бира…

Възглавница за път

Да, определено не си се сетила за това, но ако мъжът пътува често е доста идейно предложение. Ще му спести болките във врата, гаранция.

Кег с бира

О да, кой мъж не обича бирата? Вземи му огромен кег с бира, така ще има достатъчно за него и всичките му приятели. Но не се чуди, най-вероятно следващия мач ще го гледат вкъщи, така че се готви за гости.

Ако нашите предложения тук са ти недостатъчни смело може да видиш идеите за забавни подаръци за мъже в сайта IskamChasovnik.com. Там има над 100 полезни идеи и конкретни съвети, това е пълно ръководство за избор на мъжки подарък.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *