За кого са създадени часовниците Тim Westbrook?

часовници tim westbrook

Може би сте чували клишираната фраза, че всичко ново е добре забравеното старо. В нашия век обаче има много ценни качества и феномени, които наистина са на път да потънат в небитието напълно незаслужено. Едно от тях, за съжаление, е добрият вкус.

Във време, в което сякаш най-основната ценност в модния свят е да бъдеш възможно най-крещящ, шокиращ и потенциално нелеп, Tim Westbrook решават да ни подритнат деликатно под масата и да ни подскажат колко страхотно би било да си припомним добрата стара класика. Защото модата е нещо преходно, но класата не би трябвало да бъде.

Часовниците на Tim Westbrook са за хората с фин и деликатен вкус. С влечение към семплите, красиви и внимателно изпипани неща, които не крещят неистово към сетивата на околните, а ги галят с кадифена ръкавица. За тези, които вярват, че ролята на аксесоара е да допълва цялостния външен вид, а не да изпъква и да привлича ненужно внимание със самоцелна екстравагантност. За естетите, за съвременните дами и за джентълмените на XXI век.

tim westbrook часовници за хора с вкус

Tim Westbrook – за хората с фин и деликатен вкус

Освен идеалното описание на предполагаемите любители, колекцията на Tim Westbrook има няколко много важни, чисто пракитически харектеристики, които трябва да споменем:

  • Тези часовници са унисекс. Универсалният дизайн, лишен от излишни елементи и характерни за един от двата пола отличителни белези, ги прави подходящи както за жени, така и за мъже.
  • Те са подходящи за всяка възраст. Макар че производителите им ги създават с цел да бъдат разпространявани предимно сред млади хора, ние смятаме, че тези часовници са добро решение за хора на всяка възраст – от тийнейджъри до по-зрели мъже и жени, защото добрият вкус не е атрибут на възрастта.
  • Те подхождат на всякакъв стил облекло. Независимо дали търсите часовник, който да носите със своя официален бизнес костюм, със спортно-елегантното си облекло, или с любимите си ежедневни дънки и тениска, Tim Westbrook със сигурност ще има какво да ви предложи. Елегантните часовници с кожена каишка например са подходящи за по-строго облекло, докато моделите с платнена каишка могат да се комбинират с по-ежедневни дрехи.

Ако трябва да обобщим – Tim Westbrook потенциално може да бъде часовник за всекиго, но не съвсем. Полът, възрастта и стилът на живот и обличане нямат особено значение. Единственото неизбежно условие е да сте посланици на добрия вкус, на премерените аксесоари и на изчистеното съвършенство.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *