Дамските бижута –най-добрият приятел на една жена

дамските бижута са много важни

„Диамантите са най-добрите приятели на момичетата“ бе казала легендарната Мерилин Монро.

Днес ние с право бихме могли да перифразираме „Бижутата са най-добрите приятели на жените“.

Дамските бижута са онзи аксесоар придаващ последен, завършен щрих във визията на съвременната жена. Но за да бъде постигнат този финален положителен ефект, ние трябва добре да ги познаваме, да знаем как умело да ги съчетаваме и как благодарение на тях да постигнем търсения  ефект.

Дамските бижута недвусмислено разкриват нашия вкус, себепознание и не на последно място те са обич. Избрани и купени или получени с любов.

При все, че днес ефектни дамски бижута могат да бъдат закупени на много приемливи цени, ние търсим тяхното приятелство не като инвестиция, а като доза женственост и сексапил, които те ни придават. За да съхраним приятелството си с тях, ние трябва много добре да ги познаваме, да знаем как сполучливо да ги съчетаваме, в кои случаи да ги носим и да получим желания ефект.

Например при изчистена яка, може без да се колебаем да се спрем на ярка масивна огърлица.

Не бива да забравяме и брошките, които са добро решение при всеки по-тъмен или едноцветен тоалет.

При дълбоко деколте шалчето може сполучливо да бъде заменено с нежно колие. Ако ли пък косата е вдигната високо в кок, подходящо решение са нежните дълги обеци. Те ще акцентират върху лицето и изящността на шията.

В последния случай много точно попадение са също перлите. Сет от бели перли ще внуши освен изящество и усещане за чистота, невинност. Не забравяйте, че перлите остават и днес класика и е най-подходящо да бъдат в комплект от колие, нежни обеци и гривна.

В едно с напъпващата пролет и флоралните десени в облеклото, предпочитани са масивните бижута в ярки цветове – люляково, зелено, пепел от рози, корал.

Не забравяйте, че предвид високосната 2016 година златото почти задължително трябва да бъде заменено със сребро. Добро решение е и платината, но имитационната бижутерия е приемлив компромис по отношение на материал за изработка, защото е в пъти по-достъпна като цена.

В случаите, когато блузата е с къс или три четвърти ръкав, добро решение би могло да бъде не една, а сет от няколко разноцветни гривни. Разбира се, ако деловата обстановка го налага те биха могли да бъдат заменени и със сребристи или златисти такива. Други дами, подбират така своя часовник, че той единствен и неповторим да краси тяхната нежна китка вместо други гривни. Когато говорим за бижута е важно да не забравим, че такива могат да се закупят и онлайн. Вече е пълно с много сайтове, където се предлагат евтини бижута. Да точно така- украшения на достъпни цени с бърза доставка. Такива места са примерно сайта TvoetoBiju.com. Добър каталог от модели и постоянно нови красоти.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *