Богат избор на красиви бижута в IskamChasovnik.com

зелено керамично колие от IskamChasovnik.com

Очарованието, което носят изделията  на световноизвестните марки за бижута е предизвикано от факта, че те са истински произведения на изкуствата.

Познати по цял свят със своя нюх към естетиката са италианските майстори- ювелири.

Като говорим за красиви бижута, трябва обезателно да споменем и френските. Неслучайно топ известните модни компании за бижута са именно от Франция- Cartier, Chopard, Bvlgari и други. Техни представителства има и в България. Цените обаче са високи. Започват от 4000лв до около 60000лв. Някой от изделията се доставят само по поръчка.

Може и да не са от запазени търговски марки, но да са качествени и много красиви бижута. Стил и красота. Кое е всеобщо признато красиво и кое не? Как се определя дали е красиво или не? Факт е, че най-продаваните не винаги са най-красиви.

Често се случва моментната мода да определя продажбите на определен артикул. Може ли всеки да види красотата, която виждаме ние? Едва ли. Собственият поглед на нещата е много важен, съвършеното да доставя удоволствие на притежателя. Красивото и индивидуалното да докосне усещането ни за естетика, да ни грабне. Защото бижуто е страст!

Много харесвани от почти всички са бижутата, които са изработени в комбинация от жълто и бяло злато.

зелено керамично колие от IskamChasovnik.com

Бялото злато за производство на бижута е сплав от злато с платина или паладий, които му придават този бял  цвят. Преди се е използвал и никел, но се е оказал силен алерген.

В Италия, страна с усет към красотата,  напоследък  нашумя изработването на красиви бижута и от трицветно злато. При тях, освен жълто и бяло злато, се използва също и червено, черно, сиво, синьо или лилаво злато. Тези цветове се получават в зависимост от химичния елемент, който е използван за получаването на съответната сплав.

Съблазнителните красиви бижута, обаче могат да бъдат и съвсем семпли и максимално изчистени, даже не е необходимо да са от благороден метал.

Тук значение има хармонията и естетичния вид на бижуто. Най-важното е то да доставя удоволствие на притежателя си.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *